News

Job opportunities: Docenten Leisure & Events Management

Tue 23 Jan

Op dit momenten zoeken wij:

Docenten voor de opleiding Leisure & Events Management (0,2 -1,0 fte)

Deadline: 4 februari, 2024 - solliciteren kan hier.

 

Leisure & Events Management Rotterdam is gevestigd in het hart van de stad van durven en doen. Een opleiding die, als onderdeel van de Willem de Kooning Academie, gevoed wordt met creativiteit, midden in de internationaal georiënteerde Rotterdamse samenleving staat en praktijkgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Leisure & Events Management Rotterdam levert Leisure Producers af die innoveren, pionieren en leisure inzetten voor een nog mooiere stad. Professionals die expert zijn binnen het gehele traject van formuleren van grootstedelijke vraagstukken, tot aan het creëren van belevenissen. Van het strategische denkwerk tot de meest praktische, uitvoerende taak. De student werkt vanuit zijn passie binnen de kaders van leisure en weet van aanpakken. De verwevenheid met de praktijk is mogelijk omdat de opleiding gevestigd is in de metropool Rotterdam en een groot, relevant netwerk heeft opgebouwd in de stad en daarbuiten. Letterlijk vanaf dag één van de opleiding gaat de student het werkveld in en wordt een ’stadsmaker’. De student zet altijd onderzoek in als basis voor een concrete oplossing, interventie of ontwerp. Experience design en Design Research staan centraal binnen de opleiding.

De opleiding werkt samen met kenniscentra aan praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs aan voltijdstudenten. Het curriculum is ingericht aan de hand van de principes van project gebaseerd onderwijs. Daarnaast hebben we een theorielijn waarin alle essentiële theorie wordt gedeeld met de studenten. De inhoud wordt bepaald door het landelijk competentieprofiel aan de hand van zeven vastgestelde competenties.

Op korte termijn zijn we specifiek op zoek naar collega’s die ons tijdelijk, tot de zomervakantie, helpen om in ieder geval het project- en theorieonderwijs in jaar 1, 2 en 3 te verzorgen. Vanuit deze positie kun je, als je deze ambitie hebt, met voorrang solliciteren op de vacature om ook volgend academisch jaar onderdeel te zijn van ons deskundige en enthousiaste team van ongeveer 20 docenten.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je bent in staat om snel in te springen door jouw (ruime) ervaring in het hogere onderwijs. Je bezit dan ook didactische vaardigheden en kan zelfstandig voor de klas staan. Bij voorkeur ben je in het bezit van een BDB en BKE.
  • Je hebt ervaring in én brede en actuele kennis van de leisure industrie en hebt affiniteit met de culturele creatieve sector.
  • Je bent een verbindende teamspeler, initiatiefnemer en komt gemaakte afspraken na.
  • Je hebt een afgeronde masteropleiding.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt een tijdelijk dienstverband (D4 cao hbo) tot 1 augustus 2024. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 3.896,33 en maximaal € 5.936,77 bruto per maand (schaal 11 cao hbo) bij een volledig dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten goede scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioensregeling. Daarnaast bieden we een goede werk/privé balans door meer dan 50 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband.

Wil je solliciteren? 

We vragen je om in je motivatie aan te geven vanaf wanneer je beschikbaar bent, voor hoeveel uur en welke dagen. Daarnaast of je een voorkeur hebt voor het geven van theorie of projectonderwijs.

Meer informatie over de inhoud van de vacature kan gevraagd worden aan Patrick van der Gaag, Course Leader van de opleiding, via p.van.der.gaag@hr.nl of via 06-36587336. Informatie over de procedure kan gevraagd worden aan Elize Nagtegaal, HRM Business Partner, via a.e.nagtegaal@hr.nl of 06-28576163. 

We streven naar diversiteit en het werven van collega’s uit groepen die thans ondervertegenwoordigd zijn in ons onderwijs. We geven bij gelijke geschiktheid de voorkeur aan een kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.  

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde om in dienst te kunnen treden evenals een geldige EU-werkvergunning wanneer men van buiten de EU komt. Daarnaast is het natrekken van een referentie bij een huidige of vorige werkgever onderdeel van de procedure.  

Sluitingsdatum: 4 februari 2024 

Solliciteren kan hier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.