Alumni

Alumni Profielen: Leisure & Events Management

Mon 1 May

Op deze pagina vind je 21 alumni profielen van Leisure & Events Management (LEM) studenten die zijn afgestudeerd tussen 2016 en 2022. Scroll naar beneden en lees meer over hoe deze alumni hun studie op WdKA hebben ervaren en wat ze na hun studie zijn gaan doen!

 

Aala Omer, 2022 | Medewerker Publieksprogrammering @ Maritiem Museum Rotterdam 

"Tijdens de studie heb ik mij gefocust op de culturele sector. Ik vind het belangrijk dat deze sector toegankelijk is zodat iedereen inspiratie en plezier uit kunst en cultuur kan halen.  

Bij het Maritiem Museum denk ik mee over hoe we content over de maritieme wereld, binnen en buiten het museum, kunnen vertalen naar online en/of hybride publieksprogrammering." 

Instagram: @iiaala
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/aala-omer-b8486a140/

Sannah van der Sman, 2019 | Service Owner Passenger Experience @ Schiphol Airport

‘’Met creativiteit de customer journey verbeteren, onderzoeken en monitoren wat klanten of gasten drijft en hen met onder andere gastvrijheid blij verrassen, heeft al mijn interesse gehad sinds de opleiding.
Op een luchthaven heb je veel verschillende type reizigers, en dus ook uiteenlopende journeys en behoeftes. Daar het verschil in maken en gaan voor een onderscheidende en 9+ beleving geeft mij veel energie.
Na vier jaar gewerkt te hebben als Customer Experience Specialist bij Rotterdam The Hague Airport werk ik vanaf maart 2023 bij Schiphol als Service Owner Passenger Experience.”

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sannah-van-der-sman-3a72ba129/

Juliëtte Dumas, 2020 | Hoofd Coördinator Verhuur @ Theater Walhalla 

"Naast theatervoorstellingen verhuurt Theater Walhalla haar zalen ook aan particulieren en bedrijven voor evenementen. Denk aan seminars, teamdagen, bruiloften, verjaardagsfeesten, vergaderingen en meer.  

De aanvragen komen bij mij binnen en ik plan het event dan van A tot Z en zorg er op de dag zelf voor dat alles in goede banen verloopt. Daarnaast stuur ik het verhuur team aan en ben ik hun aanspreekpunt.” 

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/juli%C3%ABtte-dumas-2804rdm 

Pim Bijl, 2022 | Mede-eigenaar @ High Tea Music 

"Na mijn studie ben ik ingestapt als mede-eigenaar bij High Tea Music, het bedrijf waar ik in jaar 3 stage liep. Mede door de kennis die ik heb opgedaan tijdens de studie, is onze organisatie hard gegroeid.  

Nu trekken we zalen als Melkweg en 013 vol met bezoekers voor onze events, brengen we regelmatig muziek uit op ons label en helpen we artiesten via onze artist management & bookings agency." 

Instagram: @pim939 @highteamusic 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/pim-bijl-505bb4109/L

Vera Papilaja, 2020 | Uitvoerend & Creatief Producent @ Theater Diligentia & Pepijn en Freelance Producent 

"Ik ben in september 2020 binnengekomen als freelance producent bij Theaters Diligentia & PePijn en werk er nu in vaste dienst. Naast onze reguliere programmering hebben we ook eigen producties. Ik ben verantwoordelijk voor de uitvoer daarvan.  

Daarnaast heb ik ook veel vrijheid om eigen producties te ontwikkelen. Ik ga graag in gesprek met cabaretiers om te kijken welke ideeën er bij hen liggen en zo kijken of we die ideeën tot uitvoer kunnen brengen.” LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/verapapilaja 

Jeroen Lensink, 2022 | Adviseur taal- en leesbevordering mbo 

"Tijdens de studie was mijn interessegebied erg breed. Ik heb de vrijheid gekregen om mij te verdiepen in verschillende culturele sectoren. Uiteindelijk trok cultuureducatie mij het meest.  

Via mijn afstuderen bij boekhandel Donner vond ik een baan als programmacoördinator bij Passionate Bulkboek. Hier werk ik nu als adviseur taal-en leesbevordering, waar ik jongeren meer taalvaardig maak door het ontwikkelen en aanbieden van literatuuronderwijs.’’ 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeroen-lensink-8085a3a9/

Lotte van der Pijl, 2020 | Event Manager @ Gemeente Utrecht 

"Tijdens mijn studie Leisure & Events Management heb ik in mijn laatste jaar de minor Citybranding gevolgd. Dit was echt een enorm interessante minor waarbij ik erachter ben gekomen dat creatieve concepten ontwikkelen (door middel van Leisure of strategische eventmarketing) voor stedelijke en maatschappelijke vraagstukken datgeen is waar ik mij in mijn werk mee bezig wil houden. De minor was voor mij een fijne aanvulling van de studie, want Leisure en evenementen hebben een belangrijke bijdrage voor een stad.  

Bij mijn afstudeerperiode heb ik stage mogen lopen bij team citymarketing van de gemeente Utrecht. Daar ben ik nadat ik ben afgestudeerd nog een tijdje gebleven en heb na een klein jaar de overstap gemaakt naar het interne evenementenbureau. We organiseren voornamelijk fysieke evenementen op gemeentelijke en externe locaties in Utrecht en door de coronacrisis hebben we onze expertise kunnen uitbreiden naar organisatie in hybride evenementen.  

Onze opdrachtgevers zijn meestal interne collega’s die werken aan verschillende projecten/vraagstukken voor de stad. Willen zij contact met hun doelgroepen of moeten zij “naar buiten treden” voor hun projecten dan trekken ze bij ons aan de bel. Wij denken op strategisch niveau mee met de inhoud en de programmering van het evenement en voeren dit ook uit. Het proces van A tot Z is waar ik uitdaging en plezier uit haal.”  Instagram: @lottevdpijl 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lotte-van-der-pijl-13b438163/ 

Juliëtte Salm, 2021 | Event & Partnerships Manager @ The Social Hub Delft 

"Sinds 2022 werk ik bij The Social Hub als Event & Partnership Manager. The Social Hub staat bekend als de spelbreker op het gebied van gastvrijheid. Het is een leuke, creatieve en inspirerende omgeving waar we iedereen met open armen ontvangen. Je kan hier werken, verblijven, leren, spelen en vooral jezelf zijn.  

Als connector genereer en coördineer ik evenementen op maat, met als doel om onze verschillende community’s aan elkaar te verbinden. Binnen dit platform ga ik op zoek naar (lokale) ondernemingen, met hun eigen unieke expertise, om mee samen te werken.” 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/juli%C3%ABtte-salm-732019140/
Instagram: @juliettesalm

Lotte Wierikx, 2022 | Communicatie & Programmamaker @ Architectuur Instituut Rotterdam (AIR)

"Ik heb altijd al een interesse in de stad gehad, daarom heb ik de studie Leisure & Events Management gevolgd. Tijdens deze studie ben ik mij gaan richten op programma maken vanuit een stedelijk perspectief. Welke ontwikkelingen vinden er plaats en wat staat de stad te wachten?  

Zo ben ik bij AIR, het Architectuur Instituut Rotterdam, terechtgekomen en mocht ik na mijn afstudeerstage blijven. Hier werk ik nu op Communicatie en Programma, waarbij ik programma’s ontwikkel om jongeren meer te verbinden aan de stedelijke opgaven.” 

Instagram: @airrotterdam en @lotsjq  
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lotte-wierikx-7552971b7/

Kaj Keijsers, 2022 | Project Manager @ Deux Agency 

"Tijdens mijn studie heb ik een netwerk opgebouwd en dat goed onderhouden. Daardoor kon ik tijdens mijn afstudeerstage en het schrijven van mijn scriptie hulp vragen aan een werknemer van Deux Agency, die eerder bij ons op de opleiding een gastcollege had gegeven. Dat werd zo’n fijne  samenwerking dat het bedrijf mij nog tijdens het schrijven van mijn scriptie een baan aanbood.  

Deux Agency is een marketing- en partnershipbureau. Dit houdt in dat we altijd op zoek zijn naar unieke en innoverende partnerships die vernieuwing creëren op het gebied van marketing. Als projectmanager houd ik me bezig met het opzetten van proposities en het creëren van creatieve concepten die ervoor zorgen dat de partnerships voor alle partners en de consument belevenisvol zijn.” 

Instagram: @kajkeijsers  @deux_agency 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kaj-keijsers-8056b11a3/

Monique Wierenga, 2020 | Medewerker Marketing & Publiciteit @ Jeugdtheater Hofplein 

“Je kan me altijd wel vinden in een museum, club of theater. Dit is ook de reden waarom ik van begin af aan wist dat ik wilde werken binnen de kunst en cultuursector. Tijdens de studie heb ik met onze onderneming ‘Het Hondencafé’ opgestart, heb ik als marketeer gewerkt bij Museum Boijmans Van Beuningen en heb ik later de minor Citybranding afgerond.  

Met deze ervaringen heb ik na de studie de doorstart gemaakt als marketeer bij Maaspodium en werk ik momenteel bij Jeugdtheater Hofplein. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle promotie uitingen die in de stad of online te vinden zijn. Dit is een dynamische, warme en bovendien vrije plek waar ik naast marketing ook de space heb om mee te denken over andere concepten.” 

Instagram: @mad.zeppelin 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/monique-wierenga-607800168/

Richard Nazier, 2022 | Office Manager @ Concrete Blossom 

"Een aantal jaar voordat ik officieel begon bij Concrete Blossom was ik al actief als programmamaker bij The Niteshop, een levend kunstproject en kenniscentrum. Zo ben ik met het team Bodega Radio gestart, een online radiostation voor en met de Buurt. Nu ben ik er actief als Office Manager en beheer ik de processen van de diverse projecten die worden uitgevoerd en de relaties. 

Waarom werk ik hier? Concrete Blossom kijkt met hele andere lenzen naar de grootstedelijke context. Deze lenzen passen bij mij als ras Rotterdammer, opgegroeid in een migrantenwijk en zijn belangrijk om het culturele landschap inclusiever te maken met de mensen uit de samenleving.‘’ 

Instagram: @championlovaa @tokosandbodegas 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/richard-nazier-75b642199/


Jocelyne van Groningen, 2019 | Programmamaker Jongeren @ Goudse Schouwburg 

"Na mijn opleiding begon ik al snel met het zelfstandig ontwikkelen van creatieve concepten. Waaronder DUBBEL H, een volledig door mij georganiseerde hiphop show.  

Als Leisure Producer ben ik opgeleid om (groot-)stedelijke vraagstukken op te lossen door middel van cultuur. Alle kennis die ik heb opgedaan komt samen in mijn functie bij de Goudse Schouwburg. Ik hou me bezig met de verbinding van lokale jongeren dankzij innoverende, culturele projecten. Verbinding, projectleiderschap en creativiteit staan hierin centraal.” 

Instagram: @jocelyne_VG  @dubbelh_ 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jocelyne-van-groningen-5ba78574/

Kiesha Sewmangal, 2020 | Marketeer @ The Zoo Events 

"Tijdens mijn studie ben ik er al vrij snel achter gekomen waar mijn interessegebied lag en alle stages en praktijkopdrachten hebben dit bevestigd. Inmiddels vervul ik mijn droomfunctie bij The Zoo Events, waar we een portfolio hebben van 16 muziekfestivals op jaarbasis in verschillende genres.  

Als marketeer houd ik mij dagelijks bezig met het opzetten en optimaliseren van online- en offline marketingcampagnes, waar ook de ontwikkeling van een nieuwe strategie, creatieve brainstorms en conceptontwikkeling bij komen kijken.” 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kiesha-sewmangal-49966a154/

Danique van den Assem, 2020 | Videoproducer & Social Media Manager @ Kaaps Film 

"Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een baan waar ik mijn organisatorische en creatieve vaardigheden in kon zetten. En die baan heb ik gevonden! Sinds kort werk ik namelijk bij Kaaps Film, een Rotterdams videoproductiebedrijf.  

We maken films waarbij de mens centraal staat. We vertellen pure en authentieke verhalen. Over échte mensen met een écht verhaal. Geen dag is hier hetzelfde. Op maandag ben ik bezig met het schrijven van een Instagramstrategie, terwijl ik op dinsdag op Texel sta voor een shoot met Defensie. Hierdoor is het nooit saai en haal ik veel voldoening uit mijn job. Ik ben dankbaar dat ik mag werken voor zo’n toffe organisatie!” 

Instagram: @daniquevdassem @kaapsfilm 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/danique-van-den-assem-8639a0134/

Bas Goris, 2021 | Event Registratie Specialist @ Invitado 

"Na het afstuderen ben ik begonnen bij Invitado als Event Registratie Specialist. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van registratietrajecten voor verschillende events. Een stukje programmeren heb ik geleerd bij Invitado. Dit had ik nodig om de registratiepagina's te kunnen bouwen en ervoor te zorgen dat de gastdata inzichtelijk wordt voor onze klanten.  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bas-goris-1ba444135/

In samenwerking met mijn klanten zorg ik ervoor dat er een visueel aantrekkelijk eindresultaat staat. Voor de event dag ontvangen alle gasten hun e-ticket of online deelnamelink. Op de dag zelf rij ik naar de locatie toe en bouw ik onze registratiebalie op, waarna onze scanners bemand met hostesses de bezoekers welkom heten.’’ 

Instagram: @zonnegod 

Mieke Meulstee, 2020 | Marketing & PR medewerker @ PAARD Den Haag 

"Na meerdere jaren mee te hebben geholpen bij verschillende producties en mijn stage bij PAARD wist ik het zeker; ik wil in de muziekindustrie werken.  

Tegenwoordig werk ik op de Marketing & PR afdeling van PAARD en zorg er samen met mijn collega's voor dat de juiste mensen op de hoogte gesteld worden dat een artiest komt spelen, zowel online als offline. We werken samen met alle afdelingen om ervoor te zorgen dat de klantreis geoptimaliseerd wordt en we zo veel mogelijk mensen gelukkig maken met muziek!” 

Instagram: @miekemeulstee 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mieke-meulstee-605889154/


 

Frank Libregts, 2023 | Jr. adviseur Economische Zaken @ Gemeente Vlaardingen 

"Tijdens de studie heb ik de beste eigenschap van het vakgebied Leisure maximaal mogen ontdekken: haar diversiteit. Van stages op grote meerdaagse festivals, bij een kunstgalerie en culturele huiskamer, tot een stage bij een eventbureau en recordlabel. Ik heb alles mogen proeven en ontdekken binnen het vakgebied leisure.  

Al deze ervaring neem ik mee in mijn huidige job bij gemeente Vlaardingen, waar ik ook ben afgestudeerd. Hier houd ik me vooral bezig met het ontwikkelen van de binnenstad. Een job waar de opleiding en docenten me goed voor klaar hebben gestoomd."

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/frank-libregts-55b89b14a/

Yasmin Khashaba, 2020 | Event Manager @ Stichting iTanks 

"Direct na het afstuderen ben ik bij Stichting iTanks terechtgekomen, het bedrijf waar ik tijdens mijn derde leerjaar ook stage heb mogen lopen.  

Bij iTanks vervul ik de rol van Eventmanager en ben ik dagelijks druk bezig met het regelen en organiseren van grote en kleine zakelijke evenementen. Het dagelijks bezig zijn met verschillende elementen maakt het nooit saai en zo zijn ook alle contacten hier erg waardevol."

Instagram: @yasminkhashaba 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yasminkhashaba/

Presha Rivers, 2021 | Event- en social mediamanager @ LMC Voorgezet Onderwijs: Rotterdam Designcollege en Experience College 

Ik ben sinds januari 2022 begonnen als event- en social mediamanager binnen het LMC voorgezet onderwijs. Aan het eind van mijn studie wist ik dat ik graag richting het onderwijs wilde groeien om mijn kennis op die manier te kunnen delen. Momenteel doe ik dit op het gebied van projectmatige opdrachten, waarbij ik voor zowel de leerlingen als de docenten evenementen en activiteiten organiseer. Verder houd ik de social media kanalen bij van het Rotterdam Designcollege. Zo zijn de voorbereidingen van de nieuwe promo video van het Rotterdam Designcollege voor 2023-2026 in volle gang. Tot slot krijg ik van Rotterdam Designcollege en Experience College de optie om zelf creatief te knutselen en creëren. 


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/presha-rivers-7850b6122/
Instagram: @preshaa333 @rotterdamdesigncollege @experiencecollege 

Annelijn Boender, 2016 | Projectmedewerker Leefbaarheid @ Hef Wonen 

"De opleiding heeft mij laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn voor een Leisure Producer in een wereldstad als Rotterdam. Ik begon de opleiding met een grote interesse in de kunst & cultuur- en evenementenwereld en tijdens de vier jaar op de WdkA zijn er alleen maar meer interesses bij gekomen. Tijdens de minor Citybranding en mijn afstudeeropdracht bij het Kenniscentrum Creating010 vielen alle puzzelstukjes op zijn plek: als Leisure Producer kan je de stad echt een stukje mooier maken. Gecombineerd met een vervolgopleiding Sociologie op de EUR mag ik nu meebouwen aan een mooi, veilig en leefbaar stukje stad bij één van de grootste woningcorporaties in Rotterdam als projectmedewerker Leefbaarheid. Hier ben ik de schakel tussen de bewoner en het beleid en creëer ik samen met de bewoners, wijkprofessionals en gemeente Rotterdam passende concepten voor de wijk."

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annelijnboender/