Toelating in het Nederlands, BA

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor jaar 2024 - 2025. De deadline voor registreren in Studielink en WdKA website zijn voor Non-EU studenten: 1 februari 2024 en voor EU studenten: 1 mei 2024.

Registreer je bij Studielink Meld je aan bij WdKA

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor studiejaar 2024 - 2025. De eerste stap is om je te registeren in Studielink en vervolgens via de website van WdKA voor de registratiedeadline:

Non-EU studenten: 1 februari 2024
EU studenten: 1 mei 2024

Upload deadlines | toelating Vormgeving en (de)Fine Art

Deadline ronde 1:  18 februari  2024  - EU/NL & Non-EU aanmelders
Deadline ronde 2:  28 april  2024 - EU/NL aanmelders
Deadline ronde 3:  9 juni  2024 - EU/NL aanmelders

Meer informatie over de deadlines van de opleidingen Docent Beeldende Kunst & Vormgeving en Leisure & Events Management vind je hieronder bij punt twee of drie.

Vragen? Bekijk hier onze FAQ pagina met veelgestelde vragen over toelating.

 

1

Toelating Vormgeving en (de)Fine Art

Nadat je je hebt geregistreerd via de WdKA website krijg je toegang tot een online omgeving (let ook even op je spam inbox!) Je bent zelf verantwoordelijk om alle vier de toelatingsopdrachten te uploaden voor een van de toelatingsronde deadlines.

Toelatingsrondes: De eerste en tweede ronde zijn de belangrijkste toelatingsrondes. Als je je in de derde ronde wilt aanmelden, houd er dan rekening mee dat we voor bepaalde programma's mogelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben. Als je in de derde ronde mee doet en er zijn geen plaatsen meer beschikbaar, kun je ervoor kiezen om op een wachtlijst te worden geplaatst.

Lees meer over het toelatingsexamen
2

Toelating Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Nadat je je hebt geregistreerd via de WdKA website krijg je toegang tot een online omgeving en word je uitgenodigd per email voor selectiedag op de WdKA (let ook even op je spam inbox!) Je wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende beschikbare datum, dus kijk goed naar de hieronder vermelde data voor de selectiedagen.

Data selectiedagen

  • Maandagmiddag 26 februari 13:00 tot 17:00
  • Maandagavond 4 maart 17:00 tot 21:00
  • Donderdagmiddag 28 maart 13:00 tot 17:00
  • Dinsdagochtend 14 mei 09:00 tot 13:00
  • Donderdagavond 16 mei 17:00 tot 21:00

Let op: de verkorte deeltijd DBKV heeft een andere toelatingsprocedure. Meer uitleg in de onderstaande link.

Lees meer over toelatingsexamen DBKV
3

Toelating Leisure & Events Management

Nadat je je hebt geregistreerd via de WdKA website krijg je toegang tot een online omgeving en word je uitgenodigd per email voor een SKC-gesprek (let ook even op je SPAM inbox!). Er wordt van je verwacht dat je een motivatiebrief uploadt 1 week voor aanvang van het SKC-gesprek.

Indien jij je na 1 mei hebt aangemeld via Studielink en het online WdKA aanmeldformulier, dan is een negatief advies bindend.

Lees meer over het toelatingsproces