event

Make! Do

Mar 15 2019 Mar 16 2019
Study Session

As a part of their ongoing collaboration, WdKA and KCR announce their fourth study session covering art, technology, and society.

The sessions are created specifically for professionals in secondary education. They explore developments and possibilities through workshops and lectures.  At the end of this study session, participants receive a certificate with detailed information on how to add this to your lerarenregister (tutor's register). The session is mainly in Dutch, therefore all information below is in Dutch as well.

NL:

Make! geeft Rotterdamse docenten, leraren en educatoren handvatten om makersonderwijs te integreren in hun werkpraktijk. Tweedaagse nascholingen over ‘leren door te maken’, waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt. Iedere editie van Make! heeft een actueel thema, dat door middel van sprekers en workshops wordt uitgediept. Wegens groot succes van Make! in de afgelopen jaren organiseert KCR samen met de Willem de Kooning Academie twee Make! edities in schooljaar 2018-2019.

Wegens groot succes in de afgelopen jaren organiseert Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam (KCR) samen met de Willem de Kooning Academie (WDKA) in schooljaar 2018-2019 twee keer Make!. Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is de eerstvolgende Make! Wij nodigen je graag uit voor:

Make! Do

Tweedaagse nascholingen over ‘leren door te maken’. Vol workshops en lezingen: onderwijs voor en door makers. Dat is Make!. Hoe maak je maken en nieuwe technologie relevant en betekenisvol in het onderwijs? In deze editie van Make! onderzoeken we in de studio van de ontwerper: hoe we de leerling meer grip op de wereld kunnen geven door hem of haar te laten ontwerpen. Bekijk het programma en schrijf je in via de website van KCR.

Praktische informatie:

15 maart & 16 maart: 09:00-17:00 uur

Willem de Kooning Academie, Wijnhaven 61, Education Station

€ 300,- inclusief btw, eten en drinken

Make! is ontwikkeld voor docenten voortgezet onderwijs, maar uitervaring blijkt dat de nascholing ook zeer geschikt is voor leraren primair onderwijs en educatoren van culturele instellingen. Voor collega’s die samen een makersproject willen opzetten, maar ook voor individuele docenten of educatoren van culturele instellingen. Er is in totaal plek voor 40 deelnemers.

Er is in totaal plek voor 40 deelnemers. Alvast reserveren? Mail naar s.taus@kc-r.nl


Bennet Edwin Kruit x Neuhaus: Selective Auditory Attention Workshop

Check this out

Transdisciplinary Compositions Contemporary Challenges

Check this out