workshop

Cancelled: Make!Shape

Mar 13 2020 Mar 14 2020

This event is cancelled due to coronavirus measures and the illness of one of the speakers.

As a part of their ongoing collaboration, WdKA and KCR announce their fourth study session covering art, technology, and society.

The sessions are created specifically for professionals in secondary education. They explore developments and possibilities through workshops and lectures.  At the end of this study session, participants receive a certificate with detailed information on how to add this to your lerarenregister (tutor's register). The session is mainly in Dutch, therefore all information below is in Dutch as well.

Make! is ontwikkeld voor docenten voortgezet onderwijs, maar uitervaring blijkt dat de nascholing ook zeer geschikt is voor leraren primair onderwijs en educatoren van culturele instellingen. Voor collega’s die samen een makersproject willen opzetten, maar ook voor individuele docenten of educatoren van culturele instellingen.

Het maakbare lichaam

Jongeren zijn dagelijks bezig met het ‘maakbare’ lichaam. Dankzij social media en fotofilters is het lichaam en het herontwerpen daarvan belangrijker dan ooit. Het perfecte lichaam lijkt door influencers de nieuwe norm. We maken ons lichaam door onze voeding, sport en met behulp van technologie. Maar hoe maakbaar is ons lichaam nu eigenlijk echt? Een actueel onderwerp voor leerlingen en ook het thema voor Make! van dit seizoen. Twee dagen rondom 'leren door te maken', dit keer over 'het maakbare lichaam' Niet alleen interessant voor docenten primair en voortgezet onderwijs maar ook voor het MBO. Ben jij er bij?

Practische informatie:

Kosten* €350,- incl. eten & drinken
Locatie Willem de Kooning Academie, Blaak 10, 3011 TA Rotterdam
Tijd Vrijdag: 09.00-16.30, Zaterdag: 9.30-17.00

*Met je team komen? Mail de organisatie voor de gereduceerde kosten per persoon.

Programme