News

Job Opportunity | Docenten voor de opleiding Leisure & Events Management

Thu 17 Jun

Op dit momenten zoeken wij:

Docenten voor de opleiding Leisure & Events Management (0,1-1,0 fte)

Deadline: 22 juni, 2021 - solliciteren kan hier.

Waar staan we voor?

Leisure & Events Management Rotterdam is gevestigd in het hart van de stad van durven en doen. Een opleiding die, als onderdeel van de Willem de Kooning Academie, gevoed wordt met creativiteit, midden in de internationaal georiënteerde Rotterdamse samenleving staat en praktijkgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Leisure & Events Management Rotterdam levert  Leisure Producers af die innoveren, pionieren en leisure inzetten voor een nog mooiere stad. Professionals die expert zijn binnen het gehele traject van formuleren van grootstedelijke vraagstukken, tot aan het creëren van belevenissen. Van het strategisch denkwerk tot de meest praktische, uitvoerende taak. De student werkt vanuit zijn passie binnen de kaders van Leisure en weet van aanpakken. De verwevenheid met de praktijk is mogelijk omdat de opleiding gevestigd is in de metropool Rotterdam en een groot, relevant netwerk heeft opgebouwd in de stad en daarbuiten (ook Internationaal). Letterlijk vanaf dag één van de opleiding gaat de student het werkveld in en wordt een ’stadsmaker’. De student zet altijd onderzoek in als basis voor een concrete oplossing, interventie of ontwerp. Experience design en Design Reseach staan centraal in de opleiding.

De opleiding werkt samen met kenniscentra aan praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, een afgeronde masteropleiding is een pre.
  • Je hebt een brede kijk op de Leisure Industrie in een grootstedelijke omgeving waarbij het gaat om het ontwerpen van belevenisvolle plekken, momenten en gebeurtenissen.
  • Je beschikt over didactische en coachende vaardigheden.
  • Je hebt ervaring in het lesgeven of je hebt een aantal jaar werkervaring én brede en actuele kennis van de leisure industrie.
  • Je hebt de theoretische diepgang om in de breedte van het leisure veld onderwijs te kunnen verzorgen en bent betrokken bij kennisontwikkeling op jouw vakgebied.
  • Je bent gepassioneerd, flexibel, betrokken en autonoom.
  • Je bent steeds op zoek naar interessant en vooruitstrevend onderwijs, je durft buiten de gebaande paden te treden en bent bereid actief deel te nemen aan onderwijsvernieuwing.
  • Je draagt bij aan een zo divers mogelijk team.

Jouw taak

Je verzorgt onderwijs aan voltijdstudenten. Het curriculum is ingericht aan de hand van de principes van project based onderwijs. Daarnaast hebben we een theorielijn waarin alle essentiële theorie wordt gedeeld in de community. De inhoud wordt bepaald door het landelijk competentieprofiel a.h.v. zeven vastgestelde competenties. In overleg kijken we naar de beste plek voor jou in één van de vier leerjaren.  Daarnaast gaan studenten in alle jaren ook zelfstandig de praktijk in en hebben we een intensief coaching programma waarbij we de studenten ook helpen om zich te verdiepen in onderwerpen passend bij hun persoonlijke drive. Stagebegeleiding, afstudeerbegeleiding, coaching en coördinerende taken behoren eveneens tot de mogelijkheid.

Wie zijn wij?

Het team van Leisure & Events Management (ongeveer 25 docenten) is een deskundig en enthousiast team. In de samenstelling van het team streven wij nadrukkelijk naar een brede afspiegeling van de grootstedelijke omgeving en naar een optimale mix van expertise en persoonlijkheden.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam bied je in 1e instantie een tijdelijk dienstverband (D4 cao hbo). Er geldt een proeftijd van 1 maand. Het startsalaris bedraagt minimaal € 2.848,45 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand (schaal 10-11) bij een volledig dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Doorgroeimogelijkheden zijn bij gebleken geschiktheid bespreekbaar. Bij een overstap binnen het onderwijs kan de salarisschaal overgenomen worden. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioensregeling.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Patrick van der Gaag, Course Leader Leisure & Events Management. Bereikbaar op emailadres: gaagp@hr.nl.

Met de beste kandidaten zullen er spoedig gesprekken plaatsvinden met de sollicitatiecommissie. De gewenste startdatum is 23 augustus 2021, maar dit kan in overleg aangepast worden.

Overtuigd? Solliciteren kan tot en met 22 juni 2021, klik hier.