logo logo

Projecten

Projecten

Vanuit onze onderwijsvisie is de aandacht voor de Rotterdamse beroepspraktijk essentieel. In de praktijkgestuurde leerlijn van het Rotterdams Onderwijs Model (ROM) is de praktijk zelf het uitgangspunt voor je leerproces. Studenten leren echte vraagstukken uit hun toekomstige beroep aan te pakken. Daarvoor halen we die beroepspraktijk letterlijk binnen de academie. Studenten werken dus met concrete projecten en opdrachten van bedrijven en instellingen. Zij krijgen naast het ontwerpproces ook te maken met projectvaardigheden die zij daarbij nodig hebben en worden daarbij intensief begeleid.

Uw projecten

Ook ú kunt opdrachtgever zijn van een project. Bent u op zoek naar studenten die gedurende een (korte) periode een bijdrage leveren aan een project of onderzoek bij uw organisatie, dan kunt u met onderstaand aanvraagformulier een praktijkopdracht aanbieden. Praktijkopdrachten worden vaak uitgevoerd binnen het reguliere onderwijsprogramma van een opleiding of binnen een minor. Benieuwd naar voorbeelden van praktijkprojecten? Klik hiernaast in de gele balk.

U kunt via onderstaande link een aanmeldingsformulier downloaden. Dit formulier kunt u ingevuld aan ons retourneren via wdka.projects@hr.nl. Voldoet uw aanvraag aan de gestelde criteria, dan verspreiden wij uw project binnen de afdeling of minor die het beste aansluit bij uw onderzoeksvraag. Bij interesse nemen wij contact op voor een afspraak.

Aanmeldformulier projecten

Samenwerkingspartners

Een greep uit onze samenwerkingspartners:
Deloitte, Schiphol, Havenbedrijf Rotterdam, Maasstede, Internationaal Film Festival Rotterdam

 

Voor samenwerkingen kunt u hier de Algemene Bepalingen WdKA lezen.