logo logo

Leisure Management

Leisure Management

Creatief geïnspireerd, economisch gedreven en praktijkgericht. Midden in een bruisende wereldstad met oneindig veel kansen voor jong talent. Hier sta je in het hart van gebiedsontwikkeling: wonen, werken, recreëren, sporten en uitgaan. Verover je Rotterdam, dan verover je de wereld.

In een markt die tegelijkertijd gekenmerkt wordt door steeds hogere verwachtingen van consumenten en teruglopende financiën, is behoefte aan leisure managers die kunnen produceren. Leisure managers met een ‘hands- on’ mentaliteit, die het volledige aspect van ontwikkelen en uitvoeren beheersen en hier een strategisch onderbouwde visie op hebben. Leisure managers dus die niet alleen affiniteit hebben met het werkveld, maar hier ook 100% voor gaan.

Een toekomstperspectief waarin iedere dag een belevenis is? Dagen vol inspiratie, communicatie en creatief denken? De opleiding Leisure Management biedt mogelijkheden voor het leven. Vrije tijd is beleveniseconomie. En op allerlei manieren kun je daar invulling aan geven. Een spetterend muziekfestival, outdoor fitness of Rotterdam gereedmaken voor de Olympische Spelen. Welkom in de grootste dienstenindustrie van dit moment: leisure management. De stad, haar inwoners, ondernemers, consumenten; in de wereld van leisure management komen zij allemaal samen. En jij bent de spil. Met visie. Als slagvaardige creatieveling met een talent voor bruggen bouwen, zet je een stad op de kaart of maak je een museum commercieel aantrekkelijk. Concepten ontwikkelen, projecten opzetten, aansturen, promoten; jij bent de regisseur van de vrijetijdsbeleving.

Onze Rotterdamse leisure producers storten zich op opdrachten voor het International Film Festival Rotterdam en poptempel Paradiso. De afgelopen jaren namen zij o.a. succesvol deel aan projecten voor War Child, BrainsXChange en 3FM Serious Request.

Na je studie kun je aan de slag als eventmanager, programmeur, project- medewerker, communicatie-adviseur, marketeer, consultant, producer of concept developer.

Kom naar onze Open Dag en Avonden en vraag onze studenten en docenten het hemd van het lijf. Smaak te pakken? Download hier vast onze Leisure Management factsheet 2016.

Proefstuderen Leisure management

Je kunt je aanmelden voor het proefstuderen via de website van de Hogeschool Rotterdam voor Leisure management en Docent beeldende kunst en vormgeving.

Proefstudeerdata Leisure management:
Donderdag 1 juni 2017 (Aanmelden 14 mrt t/m 23 mei 2017)

Aanmelden en studiekeuzecheck
Meld je vóór 1 mei 2017 online aan via www.studielink.nl en via our online admission tool. Voor je aanmelding in Studielink heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan tijdig aan via www.DigiD.nl.

Na aanmelding krijg je een uitnodiging voor een studiekeuzecheck. Deelname hieraan is verplicht. De studiekeuzecheck bestaat minimaal uit een studiekeuzeadviesgesprek met de opleiding. Samen bekijken we of de gekozen opleiding voor jou de juiste is en of je ondersteuning nodig hebt om een goede start te kunnen maken met je opleiding. Na de studiekeuzecheck krijg je een studiekeuzeadvies. Bij aanmelding na 1 mei kan dit advies bindend zijn.

Let op! Wanneer je je aanmeldt voor de opleiding via Studielink kun je de melding krijgen dat voor deze opleiding een numerus fixus geldt. Deze melding kun je negeren.