logo logo

Het Big Day Festival: The story behind the young maker

Het Big Day Festival: The story behind the young maker

Verwacht verrassing, nieuwe ontdekkingen en verbluffend spektakel. Het Big Day Festival is hét cultureel hoogtepunt van 2017, waar de nieuwe generatie kunstenaars haar podium pakt. Het is het festival voor de ontdekker. De liefhebber. De nieuwsgierige genieter. De experimentele kenner. Het festival waar jonge, internationale talenten de zintuigen van de bezoeker prikkelen. Studenten van Codarts verrassen op 1 april 2017 tijdens het Big Day Festival in de Doelen met maar liefst 60 indrukwekkende dans- en circusvoorstellingen en de meest verbluffende concerten. Met dit jaar bovendien een unieke blik in de wereld achter de schermen.

De resultaten van het samenwerkingsproject ‘Blind Date’ van beide Rotterdamse instituten is een klein onderdeel van het uitgebreide programma van de BIG DAY van CODARTS in de Doelen en wordt om 22.00 uur in de Eduard Flipse Zaal in de Doelen opgevoerd.

Het is een samenwerkingsproject van 3e jaars studenten dans en studenten compositie van CODARTS en 2e en 3e jaars studenten van de WdKA vakstudies Fine Arts, Audiovisual en Fashion Design. De studenten van de WdKA hebben hierbij voor de projecties bij de dansstukken en de kostuums gezorgd.

Big Day Festival
Datum: zaterdag 1 april 2017
Tijd: 14.00 – 01.00 uur
Locatie: de Doelen
Voorstelling: in totaal 60 concerten en voorstellingen
Prijs: 12 euro (t/m 18 jaar gratis)