logo logo

Monster Jam 11 februari

Monster Jam 11 februari

Afgelopen zaterdag heeft de laatste Monster Jam a.k.a Open Dag een record aantal bezoekers getrokken. De gehele dag was de academie gevuld met enthousiaste en nieuwsgierige toekomstige studenten.

Tijdens deze Monster Jam stonden de Alumni Jams centraal. Na elke major presentatie konden de kandidaat-studenten een workshop volgen van een recent afgestudeerde student. Tijdens deze workshops werden ervaringen gedeeld vanuit het vakgebied en inspiratie opgedaan voor de portfolio’s.

Helaas was deze Open Dag de laatste editie van dit schooljaar. Ben je nog niet helemaal zeker van je studiekeuze of wil je toch nog eens langs komen om de sfeer van de academie te proeven? Iedere maandag om 16.00 uur geven wij een tour door de academie en kun je een kijkje nemen in de verschillende stations. Je kunt je aanmelden via wdka.start@hr.nl.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Klik dan hier en meld je aan voor het komend schooljaar! Voel je daarnaast vrij om wdka.start@hr.nl een mailtje te sturen als je toch nog wat vragen hebt.