logo logo

Terugblik Monster Jam 10 december

Terugblik Monster Jam 10 december

Terugblik Monster JAM 10 december 2016

Inspirerend en persoonlijk

Afgelopen zaterdag hebben we ruim 1500 bezoekers ontvangen tijdens deze speciale editie van de Monster JAM (Open Dag). Kandidaat-studenten uit het hele land hebben onze academie bezocht. Centraal tijdens deze Open Dag stond de interactie tussen huidige studenten, kandidaat-studenten en alumni.

Huidige studenten gaven enthousiaste rondleidingen door de Stations (werkplaatsen) van de academie. Bij de drukbezochte Alumni Jams hebben kandidaat-studenten inspiratie opgedaan en nieuwe ideeën gecreëerd voor het portfolio. De portfolio adviessessies trokken wederom veel geïnteresseerde bezoekers, op zoek naar gedegen tips voor het portfolio.

Nog niet helemaal zeker van je studiekeuze of wil je nog eens sfeer komen proeven? 11 februari 2017 ben je wederom welkom op de academie. Pak de kans om je te mengen tussen de studenten, te luisteren naar hun meningen en informatie te ontvangen over de studie van je keuze.