logo logo

Green light district – 16 DEC

Green light district – 16 DEC

GREEN LIGHT DISTRICT
16.12.2016 / 16.00-20.30
KEILESTRAAT 7, ROTTERDAM

De studenten van de minor Sustainability van de Willem de Kooning Academie Rotterdam presenteren met trots het evenement Green Light District.

Waarom Green Light District? Het Vierhavengebied in Rotterdam is een opkomend gebied waarin veel initiatieven aan het werk zijn. Een gebied waar creatieve pioniers zich steeds meer vestigen. Een gebied dat vol in ontwikkeling is, maar er kan nog veel meer gebeuren…

In de expo wordt het industriële Vierhavengebied omgetoverd tot een Green Light District, gericht op duurzaamheid. De Sustainability minor studenten van de WDKA laten hun werk en visie zien tijdens dit event, afgewisseld door sprekers, rondleidingen, workshops en muziek!

Het programma loopt al vanaf 16.00 uur, maar om 18.00 uur is de officiële opening. Tot dan!

zie ook het Facebook event.