logo logo

Artist-in-residence Ivan Henriques

Artist-in-residence Ivan Henriques

Vanaf 1 maart 2016 is iedereen van harte uitgenodigd om kennis te maken met de eerste artist-in-residence aan de WdKA: Ivan Henriques.

Ivan gaat twee maanden lang de gastruimte betrekken op de begane grond van de Blaak (links van de hoofdingang). Ivan krijgt van ons de mogelijkheid om hier geconcentreerd te werken aan een project, terwijl onze studenten en docenten van dichtbij kunnen kennismaken met zijn artistieke praktijk.

De artist-in-residence wordt georganiseerd vanuit de Autonomous Practices in samenwerking met de stations. De bedoeling is dat de kunstenaar breed aansluiting vindt in de academie: zowel binnen de practices, de vakstudies en de stations.
De volgende artist- in- residence start vanaf mei en gaat in samenwerking met Het Wilde Weten. Binnenkort hier meer over.

Officiƫle inwijding Ivan Henriques met presentatie en borrel: Donderdag 3 maart om 17:00u
Ingang Blaak begane grond.